Vaste inrichting STC locatie Brielle

Klant: STC-Group
Jaar: 2010
Status: opgeleverd 2011

Binnenbuiten ontwierp gebouw, interieur, meubilair en terrein voor de uitbreiding van het Scheepvaart en Transport College te Brielle. Binnen dit totaal-project heeft Binnenbuiten ook het ontwerp voor de vaste  inrichting getekend.
Het maatwerk is ingezet als solide, zwevende objecten met de functie architectuur, losse meubilering en terrein te verbinden, en als drager van identiteit. Grote prints op het maatwerkobjecten en op wanden verbeelden de sfeer van de procesindustrie en brengen de identiteit van de opdrachtgever tot leven. Door de maatwerkprints uit te voeren in de hoofdkleur van een gebouwzone versterken de prints de sfeer in de respectievelijke gebouwdelen. Door de kleurtoevoeging van licht hout in de prints wordt een verbinding aangegaan met her te gebruiken losse inventaris. De objecten van steigerhout in de kantine en op het schoolplein leggen een relatie tussen binnen en buiten.
Het ontwerp voor de vaste inrichting is gebaseerd op het meubelplan dat Binnenbuiten parallel aan het gebouwontwerp opstelde.